Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /data/f/4/f48a3bcd-f3c1-4916-8299-78118a786742/cernafuzogep.hu/web/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259
F200 4D cérnafűzőgép | Smyth Cérnafűzőgépek

Smyth F200 4D cérnafűzőgép

 

 

Általános leírás

 

Az F200 kétség kívül a SMYTH csúcskategóriás automata cérnafűzőgépe, melyet sok év technikai szakmai tapasztalata hívott életre. Az új gépet csúcsteljesítmény (max. 200 ciklus/perc) és a nagy ívméretekkel való munka jellemzi.
 
A gép teljesen a gyárban lett kifejlesztve, ezáltal rendelkezik a SMYTH cérnafűzőgépek megszokott magas minőségével, valamint nagy sebességű termelési kapacitással és magas szintű automatizált beállítással.
 

Részletek

 

A kombinált szívó-fúvó rendszer lehetővé teszi az ívek szállítását a felrakónyeregtől a fűzőfejig venturi típusú mechanizmust használva, mely biztosítja bármilyen ív pontos szállítását a fűzőfejhez.
A pontos ívrögzítő rendszer leszorítja az íveket a felrakónyergen, mely biztosítja a tűzések középpontosságát a gerincen és megóvja  az íveket a legördüléstől.
Az LAP nyitóberendezés standard a Smyth F200 cérnafűzőgépen és a SMYTH nyitóberendezést kezelő egyedi számítógép segítségével programozható. A nyitóberendezés képes kevert íveket is nyitni (alsó + fölső) ugyan abban a könyvben.
A szállító szívókák két verzióban kaphatóak, biztosítják az óvatos, pontos ívnyitást, mely elengedhetetlen a könnyű és porózus papíroknál, finom perforálásoknál.

 

Alkalmazások

 

Az UNIT és CONCEPT sorok moduláris kialakításának köszönhetően a SMYTH 4D cérnafűzőgépek önmagukban is megvásárolhatóak és később in line csatlakoztathatóak.
Mint az összes SMYTH 4D automata cérnafűzőgép típus, az F200 is úgy lett kialakítva, hogy in line csatlakoztatható legyen a SMYTH P12 összehordógéppel.

 

Opciók

 

Az összehordási sorrend ellenőrzését OPTICAM végzi, mely a cérnafűzőgép adagolójára van felszerelve. Az OPTICAM rendszer magas szintű ellenőrzést biztosít az összes lehetséges probléma kiszűrésével és a téves riasztások és szükségtelen megállások elkerülésével folyamatos mérések segítségével az egyes adagolásra került íveken.

 

Technikai adatok

 

Max. méret: 510 X 340 mm.
Min. méret: 135 x 80 mm.
Mechanikus sebesség: 200 ciklus/perc.
Levegőfogyasztás (külső forrás): 600 Nl/perc. – 6 bar
Nyitások száma: 4 felső + 4 alsó + LAP nyitórendszer
Tűzések száma: 14
Tűzések hossza: 18 mm.
Teljesítményfelvétel: 10 kW.
Energiaszükséglet: 380 V + neutral – 50 Hz
Tömeg: -
Teljes tömeg adagolóval: 4000 Kg.
Méret: 3,31 x 1,93 x 1,7