Warning: ob_start(): non-static method wpGoogleAnalytics::get_links() should not be called statically in /data/f/4/f48a3bcd-f3c1-4916-8299-78118a786742/cernafuzogep.hu/web/wp-content/plugins/wp-google-analytics/wp-google-analytics.php on line 259
F180 4D cérnafűzőgép | Smyth Cérnafűzőgépek

Smyth F180 4D cérnafűzőgép

 

Általános leírás

 

A SMYTH F180 magas minőségű cérnafűzött könyvek gyártására lett kifejlesztve. A Smyth gépek a megbízhatóság és tartósság legmagasabb standardjainak megfelelően kerülnek legyártásra. A maximális mechanikus sebesség 180 ciklus/perc.
 
A SMYTH cérnafűzőgépek kimagasló minősége, gyors beállíthatósága és a 4D adagoló kivételes sokoldalúsága csak néhány jellemző, melyek az F180 gépet képessé teszik a megszámlálhatatlan termelési követelmény teljesítésére.
 

Részletek

 

A kombinált szívó-fúvó rendszer lehetővé teszi az ívek szállítását a felrakónyeregtől a fűzőfejig venturi típusú mechanizmust használva, mely biztosítja bármilyen ív pontos szállítását a fűzőfejhez.
A pontos ívrögzítő rendszer leszorítja az íveket a felrakónyergen, mely biztosítja a tűzések középpontosságát a gerincen és megóvja  az íveket a legördüléstől.
Az LAP nyitóberendezés standard a Smyth F180 cérnafűzőgépen és a SMYTH nyitóberendezést kezelő egyedi számítógép segítségével programozható. A nyitóberendezés képes kevert íveket is nyitni (alsó + felső) ugyan abban a könyvben.

 

Alkalmazások

 

Az UNIT és CONCEPT sorok moduláris kialakításának köszönhetően a SMYTH 4D cérnafűzőgépek önmagukban is megvásárolhatóak és később in line csatlakoztathatóak.
Mint az összes SMYTH 4D automata cérnafűzőgép típus, az F180 is úgy lett kialakítva, hogy in line csatlakoztatható legyen a SMYTH P12 összehordógéppel.

 

Opciók

 

Az összehordási sorrend ellenőrzését OPTICAM végzi, mely a cérnafűzőgép adagolójára van felszerelve. Az OPTICAM rendszer magas szintű ellenőrzést biztosít az összes lehetséges probléma kiszűrésével és a téves riasztások és szükségtelen megállások elkerülésével folyamatos mérések segítségével az egyes adagolásra került íveken.
Az automata FŰZŐSZÖVET EGYSÉG (opcionális) a könyv gerincére való fűzőszövet felhelyezésre alkalmas, mely megerősíti a gerincet az ívekkel együtt való cérnafűzés során.
A KENŐ EGYSÉG (opcionális) egy pneumatikus vezérlésű pisztolyból áll, mely hideg ragasztót hord fel. Érintőképernyővel vezérelhető a ragasztócsík pontos elhelyezése és az egyszerű kezelhetőség érdekében. A ragasztó rendszer nagyon könnyen karbantartható, mivel beépített tartállyal rendelkezik, ezáltal nem igényel napi szintű tisztítást. A ragasztócsík felhordása a könyvtest második és utolsó lapjára történik, de beprogramozható bármilyen más kombinációra vagy akár az összes lapra történő ragasztócsík felhordásra.

 

Technikai adatok

 

Max. méret: 320 x 420 mm.
Min. méret: 80 x 135 mm.
Mechanikus sebesség: max. 180 ciklus/perc.
Levegőfogyasztás (külső forrás): 300 Nl/perc. – 6 bar
Nyitások száma: 4 felső + 4 alsó + LAP nyitórendszer
Tűzések száma: 9
Tűzések hossza: 24 mm.
Teljesítményfelvétel: 7 kW
Energiaszükséglet: 400 V 3 fázis + neutral
Tömeg: -
Teljes tömeg adagolóval: 3500 Kg.
Méret: 3,17 x 1,97 x 1,7.